Strikocem UNI-H Hechtmortel universeel zak 25 kg

art.nr. 100080514
UNI-H is uiterst geschikt voor universele hechtlaag op betonnen ondergronden. UNI-H beschikt over een zeer goede kleefkracht en gunstige drukvastheid. UNI-H is eenvoudig met de hand of machinaal te verwerken. Mortelgroep CS IV (PIII). Universeel inzetbaar als hechtbrug op beton voor alle kalk,-
Omschrijving
UNI-H is uiterst geschikt voor universele hechtlaag op betonnen ondergronden. UNI-H beschikt over een zeer goede kleefkracht en gunstige drukvastheid. UNI-H is eenvoudig met de hand of machinaal te verwerken. Mortelgroep CS IV (PIII). Universeel inzetbaar als hechtbrug op beton voor alle kalk,- kalk-cementen cement raap- en afwerklagen en tegelafwerkingen. Ook toepasbaar als dunlagige geschuurde afwerklaag op beton. Kleur: natuurwit. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Specificaties
toepassing Speciaal ontwikkeld als hechtlaag voor op betonnen ondergronden. Strikocem UNI-H is een uitstekende ondergrond voor alle Strikocem Raap- en afwerkmortels uit de mortelgroep CS-I(P-I), CS-II(P-II), CS-III(P-III), tegelwerk (max. 20 kg/m²), en Strikolith sierpleisters. Ook bij toepassing van een éénlagig systeem kan een optimaal schuurbeeld verkregen worden.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikocem UNI-H Hechtmortel universeel
ArticleId 50420
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
ib_productsoort Grondmortels|Hechtmortels|Mortels
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 1,4 kg / mm / m2
verwerking Hechtlaag: Strikocem UNI-H bij voorkeur met een getande kamspaan (6x6 getand) gelijkmatig aanbrengen. In de rillen dient de minimale laagdikte 2 mm te bedragen. Na enige droging van de UNI-H, het geheel met behulp van nylon bezem opruwen om de sinterhuid te doorbreken. UNI-H minimaal 2 dagen laten drogen. De pleister tijdens applicatie en droging beschermen tegen weersinvloeden. Afwerklaag: Strikocem UNI-H in een gelijkmatige laagdikte van minimaal 3 tot maximaal 5 mm opbrengen. De UNI-H vlak onder de rei brengen en na voldoende droging opschuren met behulp van een schuurspons. Na droging van min. 1 dag kan een eventuele tweede laag aangebracht worden welke men eveneens na voldoende droging kan opschuren met behulp van een schuurspons. De pleister tijdens applicatie en droging beschermen tegen weersinvloeden.
houdbaarheid_maanden 6
levering op voorraad
materiaal Mortel
kleur natuurlijk wit
gewicht_kg 25
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden