Strikocem VSP4 Voorsprits-aanbrandmortel zak 25 kg

art.nr. 100080164
Voorsprits-aanbrandmortel VSP4 geeft door zijn grove korrelopbouw een zeer goede hechting tussen ondergrond en pleister. VSP4 heeft een geringe vochtopname, egaliseert het zuigend vermogen van de minerale ondergrond en geeft een vaste duurzame verbinding tussen ondergrond en pleister. De VSP4 is
Omschrijving
Voorsprits-aanbrandmortel VSP4 geeft door zijn grove korrelopbouw een zeer goede hechting tussen ondergrond en pleister. VSP4 heeft een geringe vochtopname, egaliseert het zuigend vermogen van de minerale ondergrond en geeft een vaste duurzame verbinding tussen ondergrond en pleister. De VSP4 is handmatig en machinaal te verwerken. Mortelgroep CS IV (PIII). Bijzonder geschikt voor het aanbranden van zwak- en onregelmatig zuigende minerale ondergronden. Geeft door zijn grove korrelopbouw een zeer goede hechting tussen ondergrond en mortel. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Specificaties
toepassing VSP4 is bijzonder geschikt voor het aanbranden van zwak- en onregelmatig zuigende minerale ondergronden. Betonnen ondergronden altijd controleren op de aanwezigheid van een sinterhuid. Betonnen ondergronden waarop een pleistersysteem uit de mortelgroep P-III / C-III wordt aangebracht ten allen tijde vooraf stralen. Ruwe, zuigende betonnen ondergronden kunnen worden voorbehandelt met Strikocem VSP4. Op gladde, niet zuigende betonnen ondergronden, een vertinlaag aanbrengen met Strikocem UAP, Universele Uitvlakpleister.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikocem VSP4 Voorsprits-aanbrandmortel
ArticleId 50401
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
ib_productsoort Mortels
ib_bouwdeel Binnen|Buiten
verbruik ca. 4,0 kg / m2
verwerking De VSP4 is handmatig en machinaal te verwerken. Bij handmatige verwerking de droge mortel VSP4 aanmaken met schoon leidingwater en mixen tot een klontvrije homogene massa. In verband met de gewenste eigenschappen verdient het aanbeveling de VSP4 machinaal te verwerken. Het aanbrengen van de VSP4 op de ondergrond dient wratvormig te geschieden en de dekking van de ondergrond dient 50-60% te bedragen. Bij gemengd metselwerk dient de VSP4 voldekkend aangebracht te worden. Droogtijd 48 uur. De verse VSP4 beschermen tegen te snel uitdrogen en /of verbranden.
houdbaarheid_maanden 6
levering op voorraad
materiaal Mortel
kleur grijs
gewicht_kg 25
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden