Strikocem VSP4 Voorsprits-aanbrandmortel zak 25 kg

art.nr. 100080164
Voorsprits-aanbrandmortel VSP4 geeft door zijn grove korrelopbouw een zeer goede hechting tussen ondergrond en pleister. VSP4 heeft een geringe vochtopname, egaliseert het zuigend vermogen van de minerale ondergrond en geeft een vaste duurzame verbinding tussen ondergrond en pleister. De VSP4 is
Omschrijving
Voorsprits-aanbrandmortel VSP4 geeft door zijn grove korrelopbouw een zeer goede hechting tussen ondergrond en pleister. VSP4 heeft een geringe vochtopname, egaliseert het zuigend vermogen van de minerale ondergrond en geeft een vaste duurzame verbinding tussen ondergrond en pleister. De VSP4 is handmatig en machinaal te verwerken. Mortelgroep CS IV (PIII). Bijzonder geschikt voor het aanbranden van zwak- en onregelmatig zuigende minerale ondergronden. Geeft door zijn grove korrelopbouw een zeer goede hechting tussen ondergrond en mortel. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Specificaties
IBField_toepassing VSP4 is bijzonder geschikt voor het aanbranden van zwak- en onregelmatig zuigende minerale ondergronden. Betonnen ondergronden altijd controleren op de aanwezigheid van een sinterhuid. Betonnen ondergronden waarop een pleistersysteem uit de mortelgroep P-III / C-III wordt aangebracht ten allen tijde vooraf stralen. Ruwe, zuigende betonnen ondergronden kunnen worden voorbehandelt met Strikocem VSP4. Op gladde, niet zuigende betonnen ondergronden, een vertinlaag aanbrengen met Strikocem UAP, Universele Uitvlakpleister.
IBField_toepassing_2 Buiten|Binnen
IBField_verwerking De VSP4 is handmatig en machinaal te verwerken. Bij handmatige verwerking de droge mortel VSP4 aanmaken met schoon leidingwater en mixen tot een klontvrije homogene massa. In verband met de gewenste eigenschappen verdient het aanbeveling de VSP4 machinaal te verwerken. Het aanbrengen van de VSP4 op de ondergrond dient wratvormig te geschieden en de dekking van de ondergrond dient 50-60% te bedragen. Bij gemengd metselwerk dient de VSP4 voldekkend aangebracht te worden. Droogtijd 48 uur. De verse VSP4 beschermen tegen te snel uitdrogen en /of verbranden.
IBField_fabrikant Strikolith
IBField_ib_productnaam Strikocem VSP4 Voorsprits-aanbrandmortel
IBField_ArticleId 50401
IBField_ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
IBField_artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen
IBField_ib_productsoort Mortels
IBField_ib_bouwdeel Binnen|Buiten
IBField_verbruik ca. 4,0 kg / m2
IBField_houdbaarheid_maanden 6
IBField_opslag Droog opgeslagen ca. 6 maanden houdbaar.
IBField_levering op voorraad
IBField_materiaal Mortel
IBField_kleur grijs
IBField_gewicht_kg 25
IBField_gewicht_eenheid zak
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
IBField_intrastatcode 38245090
    Laden
    Laden