Strikolith Diepgrond can 10 ltr

art.nr. 100080002
Kant en klaar oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en stabiliserend vermogen. Diepgrond is binnen en buiten toepasbaar. Diepgrond is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam Strikolith pleisterof muurverfsysteem. Kant en klaar, oplosmiddelvrij gronderingsmiddel
Omschrijving
Kant en klaar oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en stabiliserend vermogen. Diepgrond is binnen en buiten toepasbaar. Diepgrond is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam Strikolith pleisterof muurverfsysteem. Kant en klaar, oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en ondergrond stabiliserend vermogen. Speciaal bestemd voor renovatiewerkzaamheden en het versterken van oude, zwakke en poederende ondergronden.
Specificaties
IBField_toepassing Diepgrond wordt toegepast op poederende, poreuze en sterk zuigende ondergronden. Speciaal bestemd voor renovatiewerkzaamheden en het versterken van oude, zwakke en poederende ondergronden.
IBField_toepassing_2 Buiten|Binnen
IBField_verwerking Strikolith Diepgrond onverdund met een blokkwast aanbrengen. Op poreuze en zanderige ondergronden Strikolith Diepgrond in twee lagen, nat in nat, aanbrengen. Droogtijd minimaal 24 uur. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikolith Diepgrond tijdens en na applicatie beschermen tegen weersinvloeden.
IBField_fabrikant Strikolith
IBField_ib_productnaam Strikolith Diepgrond
IBField_ArticleId 12110
IBField_ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
IBField_artikelgroep Strikolith Afbouwverven|Strikolith Gipsen|Strikotherm Sierpleisters
IBField_ib_productsoort Diepgronden|Primers|Oppervlaktebehandeling
IBField_ib_bouwdeel Binnen|Buiten
IBField_verbruik ca. 100 ml / m2
IBField_houdbaarheid_maanden 24
IBField_opslag Koel en vorstvrij opgeslagen ca. 2 jaar houdbaar.
IBField_levering op voorraad
IBField_kleur transparant
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
IBField_intrastatcode 32149000
    Laden
    Laden