Strikolith Diepgrond can 5 ltr

art.nr. 100080001
Kant en klaar oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en stabiliserend vermogen. Diepgrond is binnen en buiten toepasbaar. Diepgrond is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam Strikolith pleisterof muurverfsysteem. Kant en klaar, oplosmiddelvrij gronderingsmiddel
Omschrijving
Kant en klaar oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en stabiliserend vermogen. Diepgrond is binnen en buiten toepasbaar. Diepgrond is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam Strikolith pleisterof muurverfsysteem. Kant en klaar, oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en ondergrond stabiliserend vermogen. Speciaal bestemd voor renovatiewerkzaamheden en het versterken van oude, zwakke en poederende ondergronden.
Specificaties
toepassing Diepgrond wordt toegepast op poederende, poreuze en sterk zuigende ondergronden. Speciaal bestemd voor renovatiewerkzaamheden en het versterken van oude, zwakke en poederende ondergronden.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikolith Diepgrond
ArticleId 12105
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Afbouwverven|Strikolith Gipsen|Strikotherm Sierpleisters
ib_productsoort Diepgronden|Primers|Oppervlaktebehandeling
ib_bouwdeel Binnen|Buiten
verbruik ca. 100 ml / m2
verwerking Strikolith Diepgrond onverdund met een blokkwast aanbrengen. Op poreuze en zanderige ondergronden Strikolith Diepgrond in twee lagen, nat in nat, aanbrengen. Droogtijd minimaal 24 uur. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikolith Diepgrond tijdens en na applicatie beschermen tegen weersinvloeden.
houdbaarheid_maanden 24
levering op voorraad
kleur transparant
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden