Strikolith Spachtelpleister PREMIUM 450 / 2,0 mm binnen emmer 17 kg

art.nr. 100080075
Premium Spachtelpleisters zijn reukarm, kras- en stootvast, blijvend elastisch en dampdoorlatend. Hoogwaardige decoratieve pleister met een rustig en regelmatig korrelig oppervlak. Emissievrije (reukarme) kwaliteit met een mooie volle structuur. Uitstekende verwerking, kras- en stootvast, blijvend
Omschrijving
Premium Spachtelpleisters zijn reukarm, kras- en stootvast, blijvend elastisch en dampdoorlatend. Hoogwaardige decoratieve pleister met een rustig en regelmatig korrelig oppervlak. Emissievrije (reukarme) kwaliteit met een mooie volle structuur. Uitstekende verwerking, kras- en stootvast, blijvend elastisch en ademend. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek en vele andere kleuren.
Specificaties
toepassing Premium Spachtelpleisters worden binnen toegepast als hoogwaardige, decoratieve pleisters met een egale en volle korrelstructuur. Premium Spachtelpleisters hebben daarnaast een rustig en regelmatig korrelig oppervlak.
toepassing_2 Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikolith Spachtelpleister PREMIUM 450 / 2,0 mm binnen
ArticleId 18526
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikolith Sierpleisters
ib_productsoort Spachtelpleisters|Sierpleisters|Pleisters
ib_bouwdeel Binnen
verbruik ca. 3,2 kg / m2
verwerking Premium Spachtelpleister indien noodzakelijk met ca. 2% leidingwater mixen en intensief mengen. Met behulp van een roestvaststalen spaan gelijkmatig op korreldikte aanbrengen. Aansluitend met een plastic spaan de korrels goed en gelijkmatig verdelen. Gereedschappen direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 24
levering op voorraad
materiaal Pleister|Kalk|Mortel
kleur wit
gewicht_kg 17
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden