Strikolith Voorstrijk buiten/binnen emmer 4 kg

art.nr. 100080007
Voorstrijk is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk Buiten is buiten en binnen toepasbaar. (Voor uitsluitend binnen toepassing zie het technisch informatieblad Voorstrijk Binnen) Voorstrijk is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een
Omschrijving
Voorstrijk is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk Buiten is buiten en binnen toepasbaar. (Voor uitsluitend binnen toepassing zie het technisch informatieblad Voorstrijk Binnen) Voorstrijk is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Voorstrijk vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weersbestendig en slagregendicht. Kwalitatief hoogstaand, kwartsbevattend voorstrijkmiddel. Vermindert zuigingsverschillen, zorgt voor grip, kleurt de ondergrond egaal en elimineert daarmee het risico van een bont en onregelmatig eindresultaat. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek en vele andere kleuren.
Specificaties
toepassing Voorstrijk wordt toegepast op minerale ondergronden. Speciaal bestemd als hechtbrug voor kunstharsgebonden Spachtelpleisters. Voorstrijk altijd aanbrengen in de kleur van de gewenste eindafwerking.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikolith Voorstrijk buiten/binnen
ArticleId 11106
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Sierpleisters
ib_productsoort Voorstrijkmiddelen|Primers|Oppervlaktebehandeling
ib_bouwdeel Buiten|Binnen
verbruik ca. 350 gr / m2
verwerking Strikolith Voorstrijk verdund met een blokkwast of roller aanbrengen. Hiertoe de Voorstrijk met ca. 5% leidingwater verdunnen. Voorstrijk bij een afwerking van sierpleister altijd aanbrengen in de kleur van de afwerklaag. Droogtijd minimaal 24 uur. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikolith Voorstrijk tijdens en na applicatie beschermen tegen weesinvloeden.
houdbaarheid_maanden 24
levering op voorraad
kleur naturel
gewicht_kg 4
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden