Strikolith Voorstrijk universeel buiten/binnen emmer 22 kg

art.nr. 100080638
Voorstrijk Universeel is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk is buiten en binnen toepasbaar. Voorstrijk Universeel is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Voorstrijk Universeel vormt
Omschrijving
Voorstrijk Universeel is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk is buiten en binnen toepasbaar. Voorstrijk Universeel is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Voorstrijk Universeel vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weersbestendig en slagregendicht. Kwalitatief hoogwaardig, kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van een hoogwaardige dispersie. Is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Vormt een uitstekende hechtbrug, ook onder gipsgebonden pleisters, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weerbestendig en slagregendicht. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek en vele andere kleuren.
Specificaties
toepassing Voorstrijk Universeel wordt toegepast op minerale ondergronden, als hechtbrug voor Strikolith hecht, hand- en machinegipsen, en kunstharsgebonden Sier- en Spachtelpleisters. Voorstrijk Universeel bij een kunstharsgebonden afwerking altijd aanbrengen in de kleur van de gekozen eindafwerking.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Strikolith
ib_productnaam Strikolith Voorstrijk universeel buiten/binnen
ArticleId 11817
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Sierpleisters|Strikolith Gipsen
ib_productsoort Voorstrijkmiddelen|Primers|Oppervlaktebehandeling
ib_bouwdeel Buiten|Binnen
verbruik ca. 350 gr / m2
verwerking Voorstrijk Universeel verdund met een blokkwast of roller aanbrengen. Hiertoe de Voorstrijk met max. 5% leidingwater verdunnen. Voorstrijk bij een toepassing van sierpleisters altijd aanbrengen in de kleur van de afwerklaag. Droogtijd minimaal 24 uur. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 12
levering op voorraad
kleur naturel
gewicht_kg 22
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden