Strikotherm 300 Krabpleister 3,0 mm mineraal zak 25 kg

art.nr. 100080385
Strikotherm Krabpleister 300 heeft een uitstekende hechting op minerale (horizontaal) opgeruwde ondergronden. Na verharding zorgt deze mortel voor een gezond leefklimaat door zijn optimale waterdampdoorlaatbaarheid. Strikotherm Krabpleister 300 geeft een uitstekende bescherming tegen slagregens
Omschrijving
Strikotherm Krabpleister 300 heeft een uitstekende hechting op minerale (horizontaal) opgeruwde ondergronden. Na verharding zorgt deze mortel voor een gezond leefklimaat door zijn optimale waterdampdoorlaatbaarheid. Strikotherm Krabpleister 300 geeft een uitstekende bescherming tegen slagregens (volgens DIN 4108, klasse III). Door zijn 'zelfreinigende eigenschappen', biedt deze afwerking belangrijke voordelen in de onderhoudsfase.

Mortelgroep CS I (PII). Wordt zowel binnen als buiten toegepast als decoratieve afwerkpleister voor waterkerende pleistersystemen. Bijzonder geschikt voor machinale verwerking en geeft op minerale, opgeruwde grondlagen een zeer goede hechting. Is na verharding waterafstotend, dampdoorlatend, vorst- en alkalibestendig. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).

Toepassing: Strikotherm Krabpleister 300 is zowel binnen als buiten toepasbaar, als afwerklaag op Strikocem raapmortels (mortelgroep CSII t/m CS IV), en het Strikotherm 300 gevelisolatiesysteem.

Verwerking: Mengen tot een homogene massa met ca. 4-5 L. water per zak van 25 kg en handmatig of machinaal aan te brengen. Direct na het aanbrengen de pleister gelijkmatig verdelen, horizontaal en verticaal afreien (bij voorkeur met een getande rei), Daarna met een RVS spaan en/of spackmes onder een licht druk uitvlakken en verdichten. Werk tijdens het aanbrengen van de mortel steeds nat in nat om aanzetten te voorkomen. Na voldoende uitharding (ca. 24-48 uur) uitkrabben met een krabborstel, waarbij de korrel behoort te springen en niet te kleven aan de krabborstel. Het uitkrabben op aaneengesloten oppervlakken nooit onderbreken. Het uitgekrabde oppervlak van boven naar beneden in één richting afvegen. Voorkom aanzetten door de steiger na het aanbrengen schoon te maken en tijdens het uitkrabben de eerste steigerplank rechtop te zetten. Niet met andere stoffen mengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikotherm Krabpleister tijdens en na de verwerking beschermen tegen weersinvloeden.

Verbruik: ca. 20,0 kg / m2

Samenstelling: Hoogwaardige fabrieksmatig samengestelde droge minerale mortel volgens DIN 18557, Mortelgroep CS I volgens DIN EN 998-1, P-II volgens DIN 18550. Fijnheidsmodules en korrelopbouw van het zand volgens DIN 4226, deel I, met een korrelvorm van 2 - 4 mm. Bindmiddel volgens DIN 1060 en DIN 1164, natuurlijke pigmenten volgens DIN 53237 en beproefde toeslagstoffen ter verbetering van de verwerkbaarheid en de gewenste eigenschappen.

Specificaties
Fabrikant Strikotherm
Product Strikotherm Krabpleister 3,0 mm mineraal
Artikelgroep Strikolith Sierpleisters|Strikotherm Sierpleisters
Productsoort Krabpleisters|Pleisters
Toelichting Strikotherm Krabpleister 300 heeft een uitstekende hechting op minerale (horizontaal) opgeruwde ondergronden. Na verharding zorgt deze mortel voor een gezond leefklimaat door zijn optimale waterdampdoorlaatbaarheid. Strikotherm Krabpleister 300 geeft een uitstekende bescherming tegen slagregens (volgens DIN 4108, klasse III). Door zijn 'zelfreinigende eigenschappen', biedt deze afwerking belangrijke voordelen in de onderhoudsfase.
  Mortelgroep CS I (PII). Wordt zowel binnen als buiten toegepast als decoratieve afwerkpleister voor waterkerende pleistersystemen. Bijzonder geschikt voor machinale verwerking en geeft op minerale, opgeruwde grondlagen een zeer goede hechting. Is na verharding waterafstotend, dampdoorlatend, vorst- en alkalibestendig. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek. Palletafname: 1050 kg (42 zakken à 25 kg).
Toepassing Strikotherm Krabpleister 300 is zowel binnen als buiten toepasbaar, als afwerklaag op Strikocem raapmortels (mortelgroep CSII t/m CS IV), en het Strikotherm 300 gevelisolatiesysteem.
Toepassing Buiten|Binnen
Verbruik ca. 20,0 kg / m2
Verwerking Mengen tot een homogene massa met ca. 4-5 L. water per zak van 25 kg en handmatig of machinaal aan te brengen. Direct na het aanbrengen de pleister gelijkmatig verdelen, horizontaal en verticaal afreien (bij voorkeur met een getande rei), Daarna met een RVS spaan en/of spackmes onder een licht druk uitvlakken en verdichten. Werk tijdens het aanbrengen van de mortel steeds nat in nat om aanzetten te voorkomen. Na voldoende uitharding (ca. 24-48 uur) uitkrabben met een krabborstel, waarbij de korrel behoort te springen en niet te kleven aan de krabborstel. Het uitkrabben op aaneengesloten oppervlakken nooit onderbreken. Het uitgekrabde oppervlak van boven naar beneden in één richting afvegen. Voorkom aanzetten door de steiger na het aanbrengen schoon te maken en tijdens het uitkrabben de eerste steigerplank rechtop te zetten. Niet met andere stoffen mengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikotherm Krabpleister tijdens en na de verwerking beschermen tegen weersinvloeden.
Houdbaarheid (maanden) 6
Levering Fabrikant op voorraad
Kleur wit
Gewicht (kg) 25
Gewicht (eenheid) zak
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden