Strikotherm BGI Lijmschuim bus 750 ml

art.nr. 100080566
Strikotherm BGI lijmschuim is bestand tegen verrotting, hitte en veel chemische stoffen. De benodigde hoeveelheid lijmschuim is minder in vergelijking met standaard verlijmingmaterialen, zoals pleister en mortels. Opentijd ca. 10 minuten. Tijdens de verwerking van het materiaal worden holtes
Omschrijving
Strikotherm BGI lijmschuim is bestand tegen verrotting, hitte en veel chemische stoffen. De benodigde hoeveelheid lijmschuim is minder in vergelijking met standaard verlijmingmaterialen, zoals pleister en mortels. Opentijd ca. 10 minuten. Tijdens de verwerking van het materiaal worden holtes uitgevuld. Uitharding binnen 30 - 40 minuten. Belastbaar na ca. 3 uur. Voor de toepassing van het lijmschuim kunnen standaard verwerkingsmaterialen gebruikt worden. CFK, HCFK en HKF-vrij. Een ééncomponentig, polyurethaan lijmschuim dat uithardt door vochtopname uit de lucht. Speciaal geschikt voor het verlijmen van EPS isolatieplaten op diverse ondergronden. Kleur: rood. Uitharding binnen 30 à 40 minuten. Belastbaar na ca. 3 uur. ETA-keuring 04. Komo-attest IKB1244. Afname per doos van 12 bussen à 750 ml.
Specificaties
IBField_toepassing Voornamelijk voor het verlijmen van EPS isolatieplaten.
IBField_toepassing_2 Buiten|Binnen
IBField_verwerking Bus voor gebruik minstens 20 maal krachtig schudden. Beschermkap verwijderen en de bovenkant van de bus op de adapter van het Strikotherm BGI Lijmschuimpistool draaien. Strikotherm BGI Lijmschuim in voldoende mate langs de randen van de isolatie spuiten. In meerdere V-vormen over het midden van het oppervlak verdelen. Tijdens het aanbrengen de isolatieplaat iets heen en weer bewegen. Met een waterpas de platen aankloppen en op vlakke verlijming controleren.
IBField_fabrikant Strikotherm
IBField_ib_productnaam Strikotherm BGI Lijmschuim bus 750 ml
IBField_ArticleId 62823
IBField_ib_hoofdgroep_product Lijmen / Kitten / Tapes
IBField_artikelgroep Strikotherm Hecht- en Grondmortels
IBField_ib_productsoort Lijmen
IBField_ib_bouwdeel Gevels
IBField_verbruik 200 ml / m2
IBField_levering op voorraad
IBField_kleur rood
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden