Strikotherm DK-Plus Hechtemulsie emmer 20 kg

art.nr. 100082394
Strikotherm DK-Plus Hechtemulsie emmer 20 kg
Omschrijving
Strikotherm DK-Plus Hechtemulsie emmer 20 kg
Specificaties
Fabrikant Strikotherm
Product Strikotherm DK-Plus Hechtemulsie
Artikelgroep Strikotherm Hecht- en Grondmortels
Productsoort Hechtmiddelen|Voorbehandelingsmiddelen|Oppervlaktebehandeling
Toelichting Strikotherm DK Plus heeft uitstekende hechtende eigenschappen voor het hechten van EPS-isolatieplaten op niet-minerale ondergronden zoals hechthout plaatmateriaal en cementgebonden spaanplaten. Uiteraard ook geschikt op alle minerale ondergronden. Na verharding zorgt deze hechtpasta voor een gezond leefklimaat door zijn optimale waterdampdoorlaatbaarheid.
  Kant- en klare, pasteuze hechtemulsie voor het bevestigen van isolatieplaten op houten ondergronden. Voor buiten- en binnentoepassingen. Voor Strikotherm systemen 100/200/300 EPS.
Toepassing Deze mortel verlijmt isolatieplaten op droge, schone, vaste minerale ondergronden, en schone (watervaste) houtachtige ondergronden voor de Strikotherm systemen 100-200-300.
Toepassing Buiten|Binnen
Verbruik ca. 2,5 kg / m2
Verwerking Kort mengen tot een homogene massa, eventueel voor een snellere droging maximaal 10% toevoegen van Portland cement. De pasta doormengen totdat er geen klonten meer in het mengsel bevinden (eventueel water toevoegen om tot een consistente massa te komen). Verlijmen isolatieplaten: De rugzijde van de isolatieplaten, met een kamspaan (vertand 6 x 6 mm), voorzien van een laag hechtmortel, zodat de lijmruggen een dikte hebben van 6 mm. Maximale lijmlaagdikte 5 mm. Altijd min. 60 % van het oppervlak met lijm bedekken. Niet met andere stoffen mengen.
Houdbaarheid (maanden) 6
Levering Fabrikant op voorraad
Kleur grijs-beige
Gewicht (kg) 20
Gewicht (eenheid) emmer
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden