Strikotherm DK-Plus Hechtemulsie emmer 20 kg

art.nr. 100082394
Strikotherm DK Plus heeft uitstekende hechtende eigenschappen voor het hechten van EPS-isolatieplaten op niet-minerale ondergronden zoals hechthout plaatmateriaal en cementgebonden spaanplaten. Uiteraard ook geschikt op alle minerale ondergronden. Na verharding zorgt deze hechtpasta voor een gezond
Omschrijving
Strikotherm DK Plus heeft uitstekende hechtende eigenschappen voor het hechten van EPS-isolatieplaten op niet-minerale ondergronden zoals hechthout plaatmateriaal en cementgebonden spaanplaten. Uiteraard ook geschikt op alle minerale ondergronden. Na verharding zorgt deze hechtpasta voor een gezond leefklimaat door zijn optimale waterdampdoorlaatbaarheid. Kant- en klare, pasteuze hechtemulsie voor het bevestigen van isolatieplaten op houten ondergronden. Voor buiten- en binnentoepassingen. Voor Strikotherm systemen 100/200/300 EPS.
Specificaties
toepassing Deze mortel verlijmt isolatieplaten op droge, schone, vaste minerale ondergronden, en schone (watervaste) houtachtige ondergronden voor de Strikotherm systemen 100-200-300.
toepassing_2 Buiten|Binnen
verwerking Kort mengen tot een homogene massa, eventueel voor een snellere droging maximaal 10% toevoegen van Portland cement. De pasta doormengen totdat er geen klonten meer in het mengsel bevinden (eventueel water toevoegen om tot een consistente massa te komen). Verlijmen isolatieplaten: De rugzijde van de isolatieplaten, met een kamspaan (vertand 6 x 6 mm), voorzien van een laag hechtmortel, zodat de lijmruggen een dikte hebben van 6 mm. Maximale lijmlaagdikte 5 mm. Altijd min. 60 % van het oppervlak met lijm bedekken. Niet met andere stoffen mengen.
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikotherm DK-Plus Hechtemulsie
ArticleId 65806
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikotherm Hecht- en Grondmortels
ib_productsoort Hechtmiddelen|Voorbehandelingsmiddelen|Oppervlaktebehandeling
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 2,5 kg / m2
houdbaarheid_maanden 6
opslag ca. 6 maanden mits koel, droog en vorstvrij opgeslagen
levering op voorraad
kleur grijs-beige
gewicht_kg 20
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden