Strikotherm Fiberband breedte 100mm rol 15 m1 grijs

art.nr. 100081518
Strikotherm Fiberband is uitermate geschikt voor het lucht- en waterdicht afplakken van elementen in de (bouwkundige) constructie. Strikotherm Fiberband hecht zonder primer op de meeste ondergronden. Toepassing: In alle Strikotherm systemen als zelfklevend band voor het lucht- en waterdicht
Omschrijving
Strikotherm Fiberband is uitermate geschikt voor het lucht- en waterdicht afplakken van elementen in de (bouwkundige) constructie. Strikotherm Fiberband hecht zonder primer op de meeste ondergronden.

Toepassing: In alle Strikotherm systemen als zelfklevend band voor het lucht- en waterdicht afplakken van elementen in de (bouwkundige) constructie.

Verwerking: Fiberband afrollen en op de gewenste lengte afsnijden. Na het aftrekken van de schutfolie het band op de ondergrond plakken en zorgvuldig aandrukken. De breedte van de band op de muur moet tenminste 50 mm zijn. Het band minimaal 4 cm overlappen. Hoeken kunnen het beste met kunststof hoekplaatjes worden afgedicht waar de kleefband overlappend overheen wordt geplakt. Ankers kunnen het best vooraf worden ingeplakt met brede stroken Fiberband. De langere stroken komen daar dan later overheen.

Verbruik: ca. 1,1 meter per ml

Samenstelling: Fiberband bestaat uit een zelfklevende plasto-elastische butylmassa met een grote kleefkracht, éénzijdig gelamineerd met een kunststofvlies.Downloads
    Laden
    Laden