Strikotherm Glasvezelweefsel fijn buiten rol 50 m2

art.nr. 100080480
Strikotherm glasvezelweefsel is een essentiele basiscomponent in de mortellaag op Strikotherm systemen 100 en 200. Glasvezelweefsel fijn zorgt voor een spanningsverdelende mortelweefsellaag. BGI-kwaliteit. Glasfilamenten met kunststof coating, alkalibestendig. Kleur: groen. Maaswijdte 4x4 mm, 165
Omschrijving
Strikotherm glasvezelweefsel is een essentiele basiscomponent in de mortellaag op Strikotherm systemen 100 en 200. Glasvezelweefsel fijn zorgt voor een spanningsverdelende mortelweefsellaag. BGI-kwaliteit. Glasfilamenten met kunststof coating, alkalibestendig. Kleur: groen. Maaswijdte 4x4 mm, 165 gram/m². Lengte 50 m x breedte 100 cm. Voor Strikotherm gevelisolatiesystemen 100 en 200.
Specificaties
toepassing In Strikotherm systemen 100, 200 en in Bofitherm minerale binnen-isolatiesystemen 25 (NHL5) en 35 (Leem)
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikotherm Glasvezelweefsel fijn buiten
ArticleId 62711
ib_hoofdgroep_product Folies / Band / Stroken
artikelgroep Strikotherm Glasvezelweefsel
ib_productsoort Glasvezelweefsels|Wapeningsweefsels|Wapening
ib_bouwdeel Buiten
verbruik ca. 1,1 m2 / m2
verwerking Het Strikotherm alkalibestendig glasvezelweefsel type fijn, met een overlapping van minimaal 10 cm, in de mortel bedden en m.b.v. een RVS spaan gladstrijken zodat een systeem gebonden laagdikte wordt bereikt, waarbij het glasweefsel zich in de bovenste helft van de laag bevindt. Men dient er op attent te zijn dat het glasweefsel overal doorloopt en voldoende is ingebed. Omdat op de diagonalen van gevelopeningen (b.v. ramen en deuren) de grootste thermische spanningen ontstaan, hier Strikotherm diagonaal weefselstroken opnemen. Deze weefselstroken worden voor hete aanbrengen van de mortelweefsellaag aangebracht.
levering op voorraad
materiaal Glasvezel
lengte_mm 50000
breedte_mm 1000
kleur groen
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden