Strikotherm Glasvezelweefsel FLEX rol 50 m2

art.nr. 100080709
Strikotherm glasvezelweefsel is een essentieel basiscomponent in de mortellaag op Strikotherm systemen 100EPS FLEX. Glasvezelweefsel FLEX zorgt voor een spanningsverdelende mortelweefsellaag. BGI-kwaliteit. Glasfilamenten met kunststof coating, alkalibestendig. Kleur: wit. Maaswijdte 4x5 mm, 150
Omschrijving
Strikotherm glasvezelweefsel is een essentieel basiscomponent in de mortellaag op Strikotherm systemen 100EPS FLEX. Glasvezelweefsel FLEX zorgt voor een spanningsverdelende mortelweefsellaag. BGI-kwaliteit. Glasfilamenten met kunststof coating, alkalibestendig. Kleur: wit. Maaswijdte 4x5 mm, 150 gram/m². Lengte 50 m x breedte 100 cm. Bijzonder geschikt voor het inbedden in pasteuze grondmortel.
Specificaties
IBField_toepassing In Strikotherm systeem 100EPS FLEX.
IBField_verwerking Het Strikotherm alkalibestendig glasvezelweefsel type FLEX, met een overlapping van minimaal 10 cm, in de mortel bedden en m.b.v. een RVS spaan gladstrijken zodat een systeem gebonden laagdikte wordt bereikt, waarbij het glasweefsel zich in de bovenste helft van de laag bevindt. Men dient er op attent te zijn dat het glasweefsel overal doorloopt en voldoende is ingebed. Omdat op de diagonalen van gevelopeningen (b.v. ramen en deuren) de grootste thermische spanningen ontstaan, hier Strikotherm diagonaal weefselstroken opnemen. Deze weefselstroken worden voor hete aanbrengen van de mortelweefsellaag aangebracht.
IBField_fabrikant Strikotherm
IBField_ib_productnaam Strikotherm Glasvezelweefsel FLEX
IBField_ArticleId 62718
IBField_ib_hoofdgroep_product Folies / Band / Stroken
IBField_artikelgroep Strikotherm Glasvezelweefsel
IBField_ib_productsoort Glasvezelweefsels|Wapeningsweefsels|Wapening
IBField_ib_bouwdeel Gevels
IBField_verbruik ca. 1,1 m2 / m2
IBField_opslag Droog en pallets opslaan.
IBField_levering op voorraad
IBField_materiaal Glasvezel
IBField_lengte_mm 50000
IBField_breedte_mm 1000
IBField_kleur wit
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
IBField_intrastatcode 70195900
    Laden
    Laden