Strikotherm Glasvezelweefsel grof buiten rol 50 m2

art.nr. 100080328
Strikotherm glasvezelweefsel Grof is een essentiele basiscomponent in de mortellaag op Strikotherm systemen 300. Glasvezelweefsel Grof zorgt voor een spanningsverdelende mortelweefsellaag. BGI-kwaliteit. Glasfilamenten met kunststof coating, alkalibestendig. Kleur: blauw. Maaswijdte 6x6 mm, 210
Omschrijving
Strikotherm glasvezelweefsel Grof is een essentiele basiscomponent in de mortellaag op Strikotherm systemen 300. Glasvezelweefsel Grof zorgt voor een spanningsverdelende mortelweefsellaag.

BGI-kwaliteit. Glasfilamenten met kunststof coating, alkalibestendig. Kleur: blauw. Maaswijdte 6x6 mm, 210 gram/m². Lengte 50 m x breedte 100 cm. Voor Strikotherm systeem 200 MDS/300.

Toepassing: In Strikotherm systemen 300 en in Bofitherm minerale binnen-isolatiesystemen 25 (NHL5) en 35 (Leem).

Verwerking: Het Strikotherm alkalibestendig glasvezelweefsel type Grof, met een overlapping van minimaal 10 cm, in de mortel bedden en m.b.v. een RVS spaan gladstrijken zodat een systeem gebonden laagdikte wordt bereikt, waarbij het glasweefsel zich in de bovenste helft van de laag bevindt. Men dient er op attent te zijn dat het glasweefsel overal doorloopt en voldoende is ingebed. Omdat op de diagonalen van gevelopeningen (b.v. ramen en deuren) de grootste thermische spanningen ontstaan, hier weefselstroken van 30 bij 30 cm opnemen. Deze weefselstroken worden voor het aanbrengen van de mortelweefsellaag aangebracht.

Verbruik: ca. 1,1 m2 / m2

Samenstelling: Alkalibestendig glasvezelweefsel bestaande uit glasfilamenten met een kunststof coating.

Downloads
    Laden
    Laden