Strikotherm GW-Plus Hecht- en grondmortel zak 20 kg

art.nr. 100080341
Strikotherm Hecht- en Grondmortel GW Plus heeft uitstekende hydraulische en waterafwijzende eigenschappen. Is door de toepassing van lichte toeslagstoffen optimaal handmatig of machinaal verwerkbaar als hecht- en grondmortel van thermische gevelisolatie systemen. Na verharding zorgt deze hecht- of
Omschrijving
Strikotherm Hecht- en Grondmortel GW Plus heeft uitstekende hydraulische en waterafwijzende eigenschappen. Is door de toepassing van lichte toeslagstoffen optimaal handmatig of machinaal verwerkbaar als hecht- en grondmortel van thermische gevelisolatie systemen. Na verharding zorgt deze hecht- of grondmortel voor een gezond leefklimaat door zijn optimale waterdampdoorlaatbaarheid.

Mortelgroep CS III (PII). Kant en klaar lichtgewicht mortel in poedervorm voor het hechten van isolatieplaten en het inbedden van glasvezelweefsel. Door de lichte toeslagstoffen uiterst eenvoudig te verwerken. Kleur: wit. Toepasbaar voor Strikotherm systemen 100/200 EPS en MW. [Bij Strikotherm systemen 200MDS en 300 uitsluitend toepassen als hechtmortel). Palletafname: 840 kg [42 zakken à 20kg].

Toepassing: Als lichtgewicht hecht- en grondmortel voor Strikotherm BGI systemen 100-200. Daarnaast egalisatiemortel (4 tot 10 mm) voor onregelmatige, vaste, minerale ondergronden.

Verwerking: Mengen tot een homogene massa met ca. 7 L. water per zak van 20 kg en handmatig of machinaal aan te brengen. Verlijmen isolatieplaten: Bij oneffen ondergronden op de achterkant van de isolatieplaat langs de rand rondom 3 à 4 cm dikke mortelbanen aanbrengen, plus 2 banen die het vlak in drieën verdelen. Bij vlakke ondergronden de rugzijde van de isolatieplaten, met een kamspaan (vertand 10 x 10 mm), voorzien van een laag hechtmortel, zodat de lijmruggen een dikte hebben van 10 mm. Andere manieren ook mogelijk maar min. 60% van het oppervlak met lijm bedekken. Aanbrengen mortel-weefsellaag: De grondmortel met een RVS spaan gelijkmatig aanbrengen, daarna kammen m.b.v. een kamspaan (vertand 10 x 10 mm) Aansluitend het Strikolith glasweefsel, type Fijn, met een overlapping van minimaal 10 cm in de mortel inbedden en m.b.v. een RVS spaan gladstrijken zodat er een laagdikte van circa 5 mm (+/- 1mm) wordt bereikt, waarbij het glasweefsel overal doorloopt (let op bovenhoeken van neggenkanten) en voldoende is ingebed. Niet met andere stoffen mengen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikotherm GW Plus Hecht-en Grondmortel tijdens en na de verwerking beschermen tegen weersinvloeden.

Verbruik: ca. 3,5 kg / m2

Samenstelling: Een hoogwaardig fabrieksmatig samengestelde minerale mortel op basis van kalk en cement volgens DIN 1060 en DIN 1164 en lichte toeslagstoffen.

    Laden
    Laden