Strikotherm Hechtkontakt emmer 15 kg

art.nr. 100080006
Kant en klaar voorstrijkmiddel met een oppervlakte vergrotend vermogen waardoor de hechting wordt verbeterd. Hechtkontakt is binnen en buiten toepasbaar. Hechtkontakt is een essentiële basiscomponent in de opbouw van het Strikotherm systeem en verzorgt een uitstekende hechtbrug op gladde
Omschrijving
Kant en klaar voorstrijkmiddel met een oppervlakte vergrotend vermogen waardoor de hechting wordt verbeterd. Hechtkontakt is binnen en buiten toepasbaar. Hechtkontakt is een essentiële basiscomponent in de opbouw van het Strikotherm systeem en verzorgt een uitstekende hechtbrug op gladde ondergronden.

Allround oplosmiddelvrij, kwartsbevattend, blauw gekleurd gronderingsmiddel op basis van een acrylaatdispersie. Hecht uitstekend op gladde, zwak zuigende ondergronden en vormt een perfecte hechtbrug tussen ondergrond en gips- en cementgebonden pleisterlagen. Toepasbaar onder gevelsiolatiesystemen op horizontale ondergronden.

Toepassing: Hechtkontakt wordt toegepast op zwakzuigende en gladde ondergronden. Toepasbaar onder gevelisolatiesystemen op horizontale ondegronden.

Verwerking: Hechtkontakt, op slecht zuigende en relatief gladde oppervlakken zoals bijv. beton, onverdund met een blokkwast, roller of spuit aanbrengen. Tijdens de verwerking de Hechtkontakt regelmatig goed doorroeren. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Droogtijd minimaal 24 uur.

Verbruik: ca. 250 gr / m2

Samenstelling: Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld voorstrijkmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulp- en kwartshoudende vulstoffen ter verbetering van de hechting en de oppervlakte structuur.

Downloads
    Laden
    Laden