Strikotherm Montageblok EPS Vario 120x160x1000mm

art.nr. 100081925
Voorgevormd EPS blok (150 kg/m³) voor monteren van lichte tot middelzware voorwerpen in Strikotherm gevelisolatiesystemen / Zeer efficiënt en eenvoudig te verwerken / op maat te maken / Geen koudebrug / Goede mechanische eigenschappen / Universeel toepasbaar binnen Strikotherm systemen. Toepassing:
Omschrijving
Voorgevormd EPS blok (150 kg/m³) voor monteren van lichte tot middelzware voorwerpen in Strikotherm gevelisolatiesystemen / Zeer efficiënt en eenvoudig te verwerken / op maat te maken / Geen koudebrug / Goede mechanische eigenschappen / Universeel toepasbaar binnen Strikotherm systemen.

Toepassing: Strikotherm Montageblokken EPS Vario zijn uitermate geschikt voor het bevestigen van lichte tot middelzware voorwerpen (maximaal 20kg) in Strikotherm gevelisolatiesystemen.

Verwerking: Strikotherm Montageblokken kunnen met alle Strikotherm Hecht- en grondmortels en BGI Lijmschuim op de ondergrond verlijmd worden (100% verlijming). Het Montageblok kan met handzaag of gloeiapparaat in de juiste dikte worden gemaakt. De Montageblokken kunnen gelijktijdig met de isolatieplaten worden aangebracht. Het Montageblok en aansluitende isolatieplaten aan de zijkanten volledig voorzien van Strikotherm BGI Lijmschuim. Een diagonaalweefsel vooraf aan de mortelweefsellaag is niet nodig.

Samenstelling: Hoogwaardige, fabrieksmatig samengesteld EPS (150 kg/m³).

Specificaties
Fabrikant Strikotherm
Product Strikotherm Montageblok EPS Vario
Artikelgroep Strikotherm Bevestigingsmaterialen
Productsoort Montageprodukten
Toelichting Voorgevormd EPS blok (150 kg/m³) voor monteren van lichte tot middelzware voorwerpen in Strikotherm gevelisolatiesystemen / Zeer efficiënt en eenvoudig te verwerken / op maat te maken / Geen koudebrug / Goede mechanische eigenschappen / Universeel toepasbaar binnen Strikotherm systemen.
Toepassing Strikotherm Montageblokken EPS Vario zijn uitermate geschikt voor het bevestigen van lichte tot middelzware voorwerpen (maximaal 20kg) in Strikotherm gevelisolatiesystemen.
Toepassing Buiten
Verwerking Strikotherm Montageblokken kunnen met alle Strikotherm Hecht- en grondmortels en BGI Lijmschuim op de ondergrond verlijmd worden (100% verlijming). Het Montageblok kan met handzaag of gloeiapparaat in de juiste dikte worden gemaakt. De Montageblokken kunnen gelijktijdig met de isolatieplaten worden aangebracht. Het Montageblok en aansluitende isolatieplaten aan de zijkanten volledig voorzien van Strikotherm BGI Lijmschuim. Een diagonaalweefsel vooraf aan de mortelweefsellaag is niet nodig.
Levering Fabrikant op voorraad
Kleur wit eps
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden