Strikotherm Spachtelpleister pearl 1,5 mm emmer 22 kg

art.nr. 100081960
De onderhoudsarme pleister is kras- en stootvast, blijvend elastisch en heeft een zeer hoge waterdamp- en CO2 doorlaatbaarheid. De sierpleister is afparelend en heeft zodoende een sterk verbeterde vuilwerendheid en is bovendien weersbestendig, slagregendicht, algenwerend en goed bestand tegen
Omschrijving
De onderhoudsarme pleister is kras- en stootvast, blijvend elastisch en heeft een zeer hoge waterdamp- en CO2 doorlaatbaarheid. De sierpleister is afparelend en heeft zodoende een sterk verbeterde vuilwerendheid en is bovendien weersbestendig, slagregendicht, algenwerend en goed bestand tegen industriële- en luchtverontreiniging.
Specificaties
IBField_toepassing Decoratieve pleister als eindafwerking voor het Strikotherm systeem 100. Tevens toepasbaar op droge, schone en vaste minerale ondergronden. Door de afparelende eigenschappen worden structurele onderhoudsvoordelen verkregen.
IBField_toepassing_2 Buiten
IBField_verwerking De Strikolith Spachtelpleister PEARL mengen tot homogene massa met max. 2% schoon leidingwater per emmer van 17 kg. Handmatig met roestvrij stalen spaan of machinaal gelijkmatig op korreldikte aan brengen en naar wens te structureren. Niet mengen met vreemde toeslagstoffen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
IBField_fabrikant Strikotherm
IBField_ib_productnaam Strikotherm Spachtelpleister pearl 1,5 mm
IBField_ArticleId 18350
IBField_ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
IBField_artikelgroep Strikolith Sierpleisters|Strikotherm Sierpleisters
IBField_ib_productsoort Spachtelpleisters|Sierpleisters|Pleisters
IBField_verbruik ca. 2,5 kg / m2
IBField_houdbaarheid_maanden 24
IBField_opslag ca. 2 jaar mits koel, droog en vorstvrij opgeslagen.
IBField_levering niet op voorraad
IBField_kleur standaard wit, kleuren volgens strikolith strikolor kleurenwaaier met een minimale helderheidswaarde van 70
IBField_gewicht_kg 22
IBField_gewicht_eenheid emmer
IBField_url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden