Strikotherm Spachtelpleister pearl 3,0 mm emmer 22 kg

art.nr. 100081962
De onderhoudsarme pleister is kras- en stootvast, blijvend elastisch en heeft een zeer hoge waterdamp- en CO2 doorlaatbaarheid. De sierpleister is afparelend en heeft zodoende een sterk verbeterde vuilwerendheid en is bovendien weersbestendig, slagregendicht, algenwerend en goed bestand tegen
Omschrijving
De onderhoudsarme pleister is kras- en stootvast, blijvend elastisch en heeft een zeer hoge waterdamp- en CO2 doorlaatbaarheid. De sierpleister is afparelend en heeft zodoende een sterk verbeterde vuilwerendheid en is bovendien weersbestendig, slagregendicht, algenwerend en goed bestand tegen industriële- en luchtverontreiniging.
Specificaties
toepassing Decoratieve pleister als eindafwerking voor het Strikotherm systeem 100. Tevens toepasbaar op droge, schone en vaste minerale ondergronden. Door de afparelende eigenschappen worden structurele onderhoudsvoordelen verkregen.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikotherm Spachtelpleister pearl 3,0 mm
ArticleId 18352
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikolith Sierpleisters|Strikotherm Sierpleisters
ib_productsoort Spachtelpleisters|Sierpleisters|Pleisters
verbruik ca. 4,0 kg / m2
verwerking De Strikolith Spachtelpleister PEARL mengen tot homogene massa met max. 2% schoon leidingwater per emmer van 17 kg. Handmatig met roestvrij stalen spaan of machinaal gelijkmatig op korreldikte aan brengen en naar wens te structureren. Niet mengen met vreemde toeslagstoffen. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 24
levering niet op voorraad
kleur standaard wit, kleuren volgens strikolith strikolor kleurenwaaier met een minimale helderheidswaarde van 70
gewicht_kg 22
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden