Strikotherm Spachtelpleister silicaat 2,0 mm emmer 22 kg

art.nr. 100081966
Silicaatpleister is kras- en stootvast, spanningsarm, vuil- en waterafstotend en geschikt voor alle minerale ondergronden, cellenbeton en voor Strikotherm gevelisolatiesystemen (met minerale afwerking) Daarnaast is Silicaatpleister zeer hoog waterdamp en CO2 doorlatend en onderhoudsarm. Door de
Omschrijving
Silicaatpleister is kras- en stootvast, spanningsarm, vuil- en waterafstotend en geschikt voor alle minerale ondergronden, cellenbeton en voor Strikotherm gevelisolatiesystemen (met minerale afwerking) Daarnaast is Silicaatpleister zeer hoog waterdamp en CO2 doorlatend en onderhoudsarm. Door de verkiezelende werking een uitstekende hechting op minerale ondergronden.
Specificaties
toepassing Decoratieve pleister als eindafwerking voor het Strikotherm systeem 200. Tevens toepasbaar op droge, schone en vaste minerale ondergronden.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikotherm Spachtelpleister silicaat 2,0 mm
ArticleId 18712
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Strikolith Sierpleisters|Strikotherm Sierpleisters
ib_productsoort Spachtelpleisters|Sierpleisters|Pleisters
verbruik ca. 3,0 kg / m2
verwerking Spachtelpleister Silicaat is kant en klaar. Allereerst goed oproeren en indien noodzakelijk eventueel verdunnen met maximaal 2% schoon leidingwater. Met behulp van een roestvaststalen spaan gelijkmatig op korreldikte aanbrengen. Aansluitend met een plastic spaan de korrels goed en gelijkmatig verdelen. Spachtelpleister Silicaat kan eveneens met een trechterpistool of kunststofspuit worden aangebracht. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikotherm Spachtelpleister Silicaat tijdens en na de verwerking beschermen tegen weersinvloeden.
houdbaarheid_maanden 12
levering op voorraad
kleur wit en overige kleuren volgends de strikolith kleurstemmingen waaier
gewicht_kg 22
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden