Strikotherm Spachtelpleister siliconen 1,5 mm emmer 22 kg

art.nr. 100081968
Siliconenpleisters zijn kras- en stootvast, blijvend elastisch, spanningsarm en bijzonder hoog dampdoorlatend. De Siliconenpleisters zijn weersbestendig, slagregendicht en onderhoudsarm (algwerend). Toepassing: Decoratieve pleister als eindafwerking voor het Strikotherm systeem 100. Tevens
Omschrijving
Siliconenpleisters zijn kras- en stootvast, blijvend elastisch, spanningsarm en bijzonder hoog dampdoorlatend. De Siliconenpleisters zijn weersbestendig, slagregendicht en onderhoudsarm (algwerend).

Toepassing: Decoratieve pleister als eindafwerking voor het Strikotherm systeem 100. Tevens toepasbaar op droge, schone, vaste minerale ondergronden, organische grondmortel GW-FLEX en gipsgebonden ondergronden.

Verwerking: Siliconenpleister is kant en klaar. Allereerst goed oproeren en indien noodzakelijk eventueel verdunnen met maximaal 2% schoon leidingwater. Met behulp van een roestvaststalen spaan gelijkmatig op korreldikte aanbrengen. Aansluitend met een plastic spaan de korrels goed en gelijkmatig verdelen. Alle Siliconenpleister typen kunnen eveneens met een trechterpistool of kunststofspuit worden aangebracht. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikotherm Spachtelpleister Siliconen tijdens en na de verwerking beschermen tegen weersinvloeden.

Verbruik: ca. 2,5 kg / m2

Samenstelling: Hoogwaardige, fabrieksmatig samengestelde Siliconenpleister op basis van een siliconenharsemulsie gecombineerd met een hoogwaardig dispersiebindmiddel. Hulp- en vulstoffen voor een goede verwerkbaarheid en een egale en regelmatige structuur.Specificaties
Fabrikant Strikotherm
Product Strikotherm Spachtelpleister siliconen 1,5 mm
Artikelgroep Strikolith Sierpleisters|Strikotherm Sierpleisters
Productsoort Spachtelpleisters|Sierpleisters|Pleisters
Toelichting Siliconenpleisters zijn kras- en stootvast, blijvend elastisch, spanningsarm en bijzonder hoog dampdoorlatend. De Siliconenpleisters zijn weersbestendig, slagregendicht en onderhoudsarm (algwerend).
Toepassing Decoratieve pleister als eindafwerking voor het Strikotherm systeem 100. Tevens toepasbaar op droge, schone, vaste minerale ondergronden, organische grondmortel GW-FLEX en gipsgebonden ondergronden.
Toepassing Buiten
Verbruik ca. 2,5 kg / m2
Verwerking Siliconenpleister is kant en klaar. Allereerst goed oproeren en indien noodzakelijk eventueel verdunnen met maximaal 2% schoon leidingwater. Met behulp van een roestvaststalen spaan gelijkmatig op korreldikte aanbrengen. Aansluitend met een plastic spaan de korrels goed en gelijkmatig verdelen. Alle Siliconenpleister typen kunnen eveneens met een trechterpistool of kunststofspuit worden aangebracht. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Strikotherm Spachtelpleister Siliconen tijdens en na de verwerking beschermen tegen weersinvloeden.
Houdbaarheid (maanden) 24
Levering Fabrikant op voorraad
Kleur wit en overige kleuren volgends de strikolith kleurstemmingen waaier
Gewicht (kg) 22
Gewicht (eenheid) emmer
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden