Strikotherm Voorstrijk BGI emmer 22 kg

art.nr. 100080622
Voorstrijk BGI is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk BGI is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Voorstrijk BGI vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend,
Omschrijving
Voorstrijk BGI is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk BGI is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Voorstrijk BGI vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weersbestendig en slagregendicht. Kwalitatief hoogstaand, oplosmiddelvrij, kwartsbevattend voorstrijkmiddel. Vermindert zuigeringsverschillen, zorgt voor grip, kleurt de ondergrond egaal en elimineert daarmee het risico van een bont en onregelmatig eindresultaat. Is absoluut weerbestendig. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek en vele andere kleuren.
Specificaties
toepassing Voorstrijk BGI wordt toegepast op minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Speciaal bestemd als hechtbrug voor kunsthars- en siliconenhars gebonden spachtelpleisters. Voorstrijk altijd aanbrengen in de kleur van de gewenste eindafwerking.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikotherm Voorstrijk BGI
ArticleId 11622
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Sierpleisters|Strikotherm Sierpleisters
ib_productsoort Voorstrijkmiddelen|Primers|Oppervlaktebehandeling
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 350 gr / m2
verwerking Voorstrijk BGI verdund met een blokkwast of roller aanbrengen. Hiertoe de voorstrijk BGI met max. 5% leidingwater verdunnen. Voorstrijk BGI bij een toepassing van sierpleisters altijd aanbrengen in de kleur van de afwerklaag. Droogtijd minimaal 24 uur. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 24
levering op voorraad
kleur standaard wit, kleuren volgens kleurenwaaier strikolith/strikotherm
gewicht_kg 22
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden