Strikotherm Voorstrijk PEARL emmer 22 kg

art.nr. 100080728
Voorstrijk PEARL is een voorstrijkmiddel op basis van gesiliconeerd acrylzuurester bindmiddel en styrol met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk PEARL is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Voorstrijk PEARL vormt een uitstekende hechtbrug,
Omschrijving
Voorstrijk PEARL is een voorstrijkmiddel op basis van gesiliconeerd acrylzuurester bindmiddel en styrol met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk PEARL is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Voorstrijk PEARL vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weersbestendig en slagregendicht. Kwalitatief hoogstaand voorstrijkmiddel op basis van een gesiliconeerd bindmiddel. Is een essentiële basiscomponent voor een duurzaam kunstharsgebonden pleistersysteem. Vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend en absoluut weerbestendig. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek en vele andere kleuren.
Specificaties
toepassing Voorstrijk PEARL wordt toegepast op minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Speciaal bestemd als hechtbrug voor de Strikotherm Spachtelpleister PEARL. Voorstrijk altijd aanbrengen in de kleur van de gewenste eindafwerking.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikotherm Voorstrijk PEARL
ArticleId 11626
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Sierpleisters
ib_productsoort Voorstrijkmiddelen|Primers|Oppervlaktebehandeling
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 350 gr / m2
verwerking Voorstrijk PEARL verdund met een blokkwast of roller aanbrengen. Hiertoe de voorstrijk PEARL met max. 5% leidingwater verdunnen. Voorstrijk PEARL bij een toepassing van sierpleisters altijd aanbrengen in de kleur van de afwerklaag. Droogtijd minimaal 24 uur. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 12
levering niet op voorraad
kleur standaard wit, kleuren volgens de strikolor kleurenmethodiek een minimale helderheidswaarde van 20.
gewicht_kg 22
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden