Strikotherm Voorstrijk SILICAAT emmer 22 kg

art.nr. 100080623
Voorstrijk SILICAAT is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk SILICAAT is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam mineraal -silicaat pleistersysteem, zoals met Spachtelpleister SILICAAT. Voorstrijk SILICAAT vormt een
Omschrijving
Voorstrijk SILICAAT is een kwartshoudend, gepigmenteerd voorstrijkmiddel met een stabiliserend vermogen. Voorstrijk SILICAAT is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam mineraal -silicaat pleistersysteem, zoals met Spachtelpleister SILICAAT. Voorstrijk SILICAAT vormt een uitstekende hechtbrug, is blijvend elastisch, dampdoorlatend, weersbestendig en slagregendicht. Kwalitatief hoogstaand, oplosmiddelvrij, kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van waterglas. Speciale voorstrijk voor Strikotherm Spachtelpleister SILICAAT en Strikotherm Schuurpleister SILICAAT. Niet filmvormend, waterdampdoorlatend en absoluut weerbestendig. Kleuren volgens Strikolor kleurensystematiek en vele andere kleuren.
Specificaties
toepassing Voorstrijk SILICAAT wordt toegepast op minerale ondergronden. Speciaal bestemd als verplichte hechtbrug voor waterglasgebonden spachtelpleister SILICAAT. Voorstrijk altijd aanbrengen in de kleur van de gewenste eindafwerking.
toepassing_2 Buiten
fabrikant Strikotherm
ib_productnaam Strikotherm Voorstrijk SILICAAT
ArticleId 11625
ib_hoofdgroep_product Verven / Coatings / Oppervlaktebehandeling
artikelgroep Strikolith Sierpleisters
ib_productsoort Voorstrijkmiddelen|Primers|Oppervlaktebehandeling
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 300 gr / m2
verwerking Voorstrijk SILICAAT verdund met een blokkwast of roller aanbrengen. Hiertoe de voorstrijk met max. 5% leidingwater verdunnen. Voorstrijk SILICAAT bij een toepassing van sierpleisters altijd aanbrengen in de kleur van de afwerklaag. Droogtijd minimaal 72 uur. Kwasten en gereedschap direct na gebruik reinigen met water.
houdbaarheid_maanden 24
levering op voorraad
kleur standaard wit, kleuren volgens kleurenwaaier strikolith/strikotherm
gewicht_kg 22
gewicht_eenheid emmer
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden