Trainingen

In samenwerking met onze leveranciers en partners organiseren we regelmatig trainingen en cursussen op onze vestigingen. Op deze pagina vind je het actuele aanbod van trainingen.Cemcolori

Training Cemcolori

In maart organiseert SIG StukadoorsSpecialist in samenwerking met Cemcolori weer een aantal Cemcolori trainingen.

Je kunt de cursus volgen op onderstaande data en locaties:

donderdag 1 maart in Nieuwegein VOL
dinsdag 6 maart in Nieuwegein VOL

Let op: in verband met de vorst zijn de trainingen in Nieuwegein van donderdag 1 maart en dinsdag 6 maart verplaatst naar Amersfoort.

dinsdag 13 maart in Amersfoort
vrijdag 16 maart in Amersfoort
dinsdag 20 maart in Ysselsteyn (Limburg, op hoofdkantoor Cemcolori)
woensdag 21 maart in Ysselsteyn (Limburg, op hoofdkantoor Cemcolori)
donderdag 22 maart in Ysselsteyn (Limburg, op hoofdkantoor Cemcolori)
 
Cemcolori is verkrijgbaar via gecertificeerde verwerkers. Gecertificeerde verwerkers zijn door Cemcolori getraind en geschoold in het aanbrengen van Cemcolori. Met deze training wordt u zelf een gecertificeerd Cemcolori verwerker. Cemcolori kenmerkt zich door de zeer eenvoudige en tijdsbesparende verwerking en unieke eigenschappen ten opzichte van andere bestaande betonstuc producten. Niet eindeloos schuren en vele arbeidsgangen doorlopen. Een training biedt u de gelegenheid deze verwerking zelf te ervaren en te oefenen. Een training bestaat uit een theorie gedeelte en een ruim praktijk gedeelte.

De kosten voor de cursus zijn € 125,00 inclusief eten. De cursusdag begint om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Per cursus kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen.

Meld je aan voor de training via onderstaande link. 

HIER AANMELDEN > 

Valpaint trainingen

VAL-PaintIn maart organiseert SIG StukadoorsSpecialist in samenwerking met Valpaint weer een basiscursus decoratieve afwerking.

Datum & locatie: 

Donderdag 17 mei in Den Haag - 16.00 - 21.00 uur - Basiscursus € 150,00

De kosten voor de cursus zijn inclusief lunch. Per cursus kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen.

Meld je aan voor één van de trainingen via onderstaande link. 

NU AANMELDEN >

Mortex training

MortexMortex is verkrijgbaar via gecertificeerde verwerkers. Gecertificeerde verwerkers zijn door Mortex getraind en geschoold in het aanbrengen van Mortex. Met deze training wordt u zelf een gecertificeerd Mortex verwerker.

Mortex kenmerkt zich door de uitstraling en verwerking en unieke eigenschappen ten opzichte van andere bestaande betonstuc producten. Mortex kan ook verwerkt worden op meubilair. Een training biedt u de gelegenheid deze verwerking zelf te ervaren en te oefenen. Een training bestaat uit een theorie gedeelte en een ruim praktijk gedeelte.

De cursusdag begint om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Voor eten wordt gezorgd. Per training kunnen maximaal 8 cursisten deelnemen. Prijzen zijn exclusief BTW.

Data en locaties:

vrijdag 16 maart in Alkmaar | € 130,-
VOL

vrijdag 30 maart in Amersfoort (Deco) | € 160,-
vrijdag 6 april in Den Haag | € 130,-
vrijdag 20 april in Nieuwerkerk a/d IJssel | € 130,-

NU AANMELDEN >


Laden
Laden