Trainingen

In samenwerking met onze leveranciers en partners organiseren we regelmatig trainingen en cursussen op onze vestigingen. Bekijk hieronder het actuele aanbod van de trainingen.

Cemcolori

Training Cemcolori

In november organiseert SIG StukadoorsSpecialist in samenwerking met Cemcolori een Cemcolori cursus.

Je kunt de cursus volgen op onderstaande data en vestigingen:

woensdag 17 januari in Alkmaar (VOL)

Cemcolori is verkrijgbaar via gecertificeerde verwerkers. Gecertificeerde verwerkers zijn door Cemcolori getraind en geschoold in het aanbrengen van Cemcolori. Met deze training wordt u zelf een gecertificeerd Cemcolori verwerker. Cemcolori kenmerkt zich door de zeer eenvoudige en tijdsbesparende verwerking en unieke eigenschappen ten opzichte van andere bestaande betonstuc producten. Niet eindeloos schuren en vele arbeidsgangen doorlopen. Een training biedt u de gelegenheid deze verwerking zelf te ervaren en te oefenen. Een training bestaat uit een theorie gedeelte en een ruim praktijk gedeelte.

De kosten voor de cursus zijn € 125,00 inclusief eten. De cursusdag begint om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Per cursus kunnen maximaal 7 cursisten deelnemen.

Meld je aan voor de training via onderstaande link. 

NU AANMELDEN >

Valpaint trainingen

VAL-PaintIn december organiseert SIG StukadoorsSpecialist in samenwerking met Valpaint weer cursussen decoratieve afwerking.

Er is een beginnerscursus en een herhalingscursus + jungle training.  

Maandag 11 december - Alkmaar - Basiscursus - € 150
Dinsdag 12 december - Den Haag - Beginnerscursus - € 150
Woensdag 13 december - Den Haag - Herhalingscursus + jungle training - € 200
Donderdag 14 december - Amsterdam - Basiscursus - € 150
Vrijdag 15 december - Amersfoort - Basiscursus - € 150

De kosten voor de cursus zijn inclusief eten. De cursussen zijn van 16.00 - 20.00 uur. Per cursus kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen.

Meld je aan voor één van de trainingen via onderstaande link. 

NU AANMELDEN >

Beal Mortex training

Beal Mortex is verkrijgbaar via gecertificeerde verwerkers. Gecertificeerde verwerkers zijn door Beal Mortex getraind en geschoold in het aanbrengen van Beal Mortex. Met deze training wordt u zelf een gecertificeerd Beal Mortex verwerker.

Beal Mortex kenmerkt zich door de uitstraling en verwerking en unieke eigenschappen ten opzichte van andere bestaande betonstuc producten. Beal Mortex kan ook verwerkt worden op meubilair. Een training biedt u de gelegenheid deze verwerking zelf te ervaren en te oefenen. Een training bestaat uit een theorie gedeelte en een ruim praktijk gedeelte.

De kosten voor de training zijn € 125,00 excl. BTW inclusief eten. De cursusdag begint om 08:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Per training kunnen maximaal 8 cursisten deelnemen.

Datum:
8 december 2017 in Den Haag

Meld je aan voor de training via onderstaande link. 

NU AANMELDEN >
Laden
Laden