Unilit 10 Primer zak 30 kg

art.nr. 100081366
Verhoogd de hechtkracht en stabiliteit van de ondergrond. Toepasbaar op vochtige ondergronden. Damp-open systeem. Makkelijk verwerkbaar. Kant en klaar product. Hechtlaag op basis van natuurlijke hydraulische kalk voor onstabiele ondergronden. Verbetert de hechting van Unilit mortels. Toepassing:
Omschrijving
Verhoogd de hechtkracht en stabiliteit van de ondergrond. Toepasbaar op vochtige ondergronden. Damp-open systeem. Makkelijk verwerkbaar. Kant en klaar product.

Hechtlaag op basis van natuurlijke hydraulische kalk voor onstabiele ondergronden. Verbetert de hechting van Unilit mortels.

Toepassing: Unilit 10 functioneert binnen het Unilit-systeem als hechtbrug tussen de slechte ondergrond en de aan te brengen Unilit 30 saneermortel. Unilit 10 wordt toegepast, wanneer een optimale hechting van Unilit 30 aan de ondergrond niet kan worden gegarandeerd. Oppervlakken met een gesloten structuur, zoals gladde beton en sterk verouderd of verzwakt metselwerk, zullen met Unilit 10 behandeld moeten worden. Volledig met water verzadigde ondergronden dienen eveneens met Unilit 10 voorbehandeld te worden. Bij het aanbrengen van de Unilit 10 mortel, in een open structuur, zal de dampdoorlaatbaarheid van de muur niet in het gedrang komen.

Verwerking: Unilit mortels zijn gebaseerd op natuurlijke hydraulische kalk en mogen onder geen voorwaarde worden bijgemengd met cement of andere bindmiddelen. Unilit mortels binden langzaam en spanningsvrij af. Voorafgaande aan iedere applicatie dient het onderliggende oppervlak vochtig te zijn (let wel: geen levend water). Afhankelijk van relatieve vochtigheid, wind en temperatuur dient vers pleisterwerk enkele dagen vochtig gehouden te worden d.m.v. nevelen (niet sproeien).

Verbruik: ca. 5 kg / m2

Samenstelling: Unilit 10 Voorspritsmortel (TD 13 PA) is een hechtlaag op basis van natuurlijke hydraulische kalk en passende toeslagstoffen, met een maximale korrelgrootte van 4 mm

Specificaties
Fabrikant Bofimex
Product Unilit 10 Primer
Artikelgroep Bofimex Unilit Natuurlijke hydraulische kalkmortels
Productsoort Primers|Oppervlaktebehandeling
Toelichting Verhoogd de hechtkracht en stabiliteit van de ondergrond. Toepasbaar op vochtige ondergronden. Damp-open systeem. Makkelijk verwerkbaar. Kant en klaar product.
  Hechtlaag op basis van natuurlijke hydraulische kalk voor onstabiele ondergronden. Verbetert de hechting van Unilit mortels.
Toepassing Unilit 10 functioneert binnen het Unilit-systeem als hechtbrug tussen de slechte ondergrond en de aan te brengen Unilit 30 saneermortel. Unilit 10 wordt toegepast, wanneer een optimale hechting van Unilit 30 aan de ondergrond niet kan worden gegarandeerd. Oppervlakken met een gesloten structuur, zoals gladde beton en sterk verouderd of verzwakt metselwerk, zullen met Unilit 10 behandeld moeten worden. Volledig met water verzadigde ondergronden dienen eveneens met Unilit 10 voorbehandeld te worden. Bij het aanbrengen van de Unilit 10 mortel, in een open structuur, zal de dampdoorlaatbaarheid van de muur niet in het gedrang komen.
Toepassing Buiten|Binnen
Verbruik ca. 5 kg / m2
Verwerking Unilit mortels zijn gebaseerd op natuurlijke hydraulische kalk en mogen onder geen voorwaarde worden bijgemengd met cement of andere bindmiddelen. Unilit mortels binden langzaam en spanningsvrij af. Voorafgaande aan iedere applicatie dient het onderliggende oppervlak vochtig te zijn (let wel: geen levend water). Afhankelijk van relatieve vochtigheid, wind en temperatuur dient vers pleisterwerk enkele dagen vochtig gehouden te worden d.m.v. nevelen (niet sproeien).
Houdbaarheid (maanden) 12
Levering Fabrikant op voorraad
Kleur beige
Gewicht (kg) 30
Gewicht (eenheid) zak
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
Downloads
    Laden
    Laden