Unilit 20 Isolatiemortel zak 13 kg

art.nr. 100081373
Isolerend vermogen (warmte en geluid). Behoud van authentiek uiterlijk bij monumentale panden. Makkelijk verwerkbaar, licht van gewicht. Toepasbaar op alle steenachtige ondergronden. Machinaal te verwerken. Kant en klaar product. Thermische isolatiemortel op basis van natuurlijke hydraulische kalk
Omschrijving
Isolerend vermogen (warmte en geluid). Behoud van authentiek uiterlijk bij monumentale panden. Makkelijk verwerkbaar, licht van gewicht. Toepasbaar op alle steenachtige ondergronden. Machinaal te verwerken. Kant en klaar product. Thermische isolatiemortel op basis van natuurlijke hydraulische kalk voor binnen en buiten. Wordt toegepast in nieuwbouw en renovatie. Dit materiaal, dat als isolatielaag deel uitmaakt van het Unilit isolatiesysteem, vindt zijn toepassing in een groot aantal situaties waar een thermische isolatie en akoestische correctie gewenst is. Doordat het materiaal als een doorgaande huid op de ondergrond wordt aangebracht, worden de aanwezige koudebruggen in de gevel weggewerkt.
Specificaties
toepassing Unilit 20 is een droog voorgemengde minerale mortel op basis van geëxpandeerde silicen en natuurlijke hydraulische kalk. Dit natuurlijke product is zeer dampdoorlatend, heeft een filterwerking bij uittredende zouten en laat het vocht in de wand naar buiten treden. De bij 1180 °C geëxpandeerde silicen zorgen voor een lichte mortel met hoge thermisch resistente eigenschappen.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Bofimex
ib_productnaam Unilit 20 Isolatiemortel
ArticleId 80820
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Bofimex Unilit Natuurlijke hydraulische kalkmortels
ib_productsoort Isolatiemortels|Mortels
ib_bouwdeel Gevels
verbruik ca. 7 kg / cm / m2
verwerking Unilit mortels zijn gebaseerd op natuurlijke hydraulische kalk en mogen onder geen voorwaarde worden bijgemengd met cement of andere bindmiddelen. Unilit mortels binden langzaam en spanningsvrij af. Voorgaande aan iedere applicatie dient het onderliggende oppervlak vochtig te zijn (let wel: géén levend water). Afhankelijk van relatieve vochtigheid, wind en temperatuur dient vers pleisterwerk enkele dagen vochtig gehouden te worden d.m.v. nevelen (niet sproeien).
houdbaarheid_maanden 12
levering niet op voorraad
materiaal Mortel
kleur beige
gewicht_kg 13
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden