Unilit B Fluid 1 mortel 0 - 1 mm zak 30 kg

art.nr. 100081398
Water- en zoutbestendig. Makkelijk verwerkbaar. Geschikt voor het injecteren van gescheurd en hol metselwerk, gekiste muren, loszittende tegels, etc. Geschikt voor het aanmaken van voegspecies. Kant en klaar product. Lage elasticiteitsmodulus. Mortels op basis van natuurlijke hydraulische kalk voor
Omschrijving
Water- en zoutbestendig. Makkelijk verwerkbaar. Geschikt voor het injecteren van gescheurd en hol metselwerk, gekiste muren, loszittende tegels, etc. Geschikt voor het aanmaken van voegspecies. Kant en klaar product. Lage elasticiteitsmodulus. Mortels op basis van natuurlijke hydraulische kalk voor stabilisatie of statische verankering (injectie in scheuren, holten, gedelamineerd metselwerk). Deze mortels, gekenmerkt door verschillende korrelgrootten, zijn zeer geschikt om ofwel geïnjecteerd of gegoten te worden.
Specificaties
toepassing De mortels Unilit B-Fluid 0, 1, 2, 3 en 4 kunnen een grote hoeveelheid zouten opstapelen, die door de verdamping uit de ondergrond vrijkomen, dankzij de grote natuurlijke porositeit en het laag zoutgehalte van het bindmiddel. Dit garandeert de lange levensduur van de mortel. Deze mortels, gekenmerkt door een verschillende korrelgrootte, zijn zeer geschikt om ofwel geïnjecteerd of gegoten te worden.
toepassing_2 Buiten|Binnen
fabrikant Bofimex
ib_productnaam Unilit B Fluid 1 mortel 0 - 1 mm
ArticleId 80883
ib_hoofdgroep_product Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
artikelgroep Bofimex Unilit Natuurlijke hydraulische kalkmortels
ib_productsoort Injectiemortels|Mortels
ib_bouwdeel Gevels
verwerking Unilit mortels zijn gebaseerd op natuurlijke hydraulische kalk en mogen onder geen voorwaarde worden bijgemengd met cement of andere bindmiddelen. Unilit mortels binden langzaam en spanningsvrij af. Voorgaande aan iedere applicatie dient het hechtvlak vochtig te zijn (let wel: géén levend water)
houdbaarheid_maanden 12
levering niet op voorraad
materiaal Mortel
kleur beige
gewicht_kg 30
gewicht_eenheid zak
url_fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden