Ventilatierooster gevelstuc kunststof klem, kleur RAL 9016 wit

art.nr. 100081917
Eenvoudig toe te passen ventilatierooster tbv spouwventilatie. Dit ventilatierooster laat zich eenvoudig in een vooraf geboord gat drukken en kan na het aanbrengen van de afwerklaag direct in kit worden aangedrukt. Toepassing: Bij het aanbrengen van een Strikocem pleistersysteem adviseren wij
Omschrijving
Eenvoudig toe te passen ventilatierooster tbv spouwventilatie. Dit ventilatierooster laat zich eenvoudig in een vooraf geboord gat drukken en kan na het aanbrengen van de afwerklaag direct in kit worden aangedrukt.

Toepassing: Bij het aanbrengen van een Strikocem pleistersysteem adviseren wij spouwventilatie te handhaven. Het overnemen van spouwventilatie brengt een aantal voordelen: kans op condensatie in de spouw zal worden geminimaliseerd / minder grote temperatuursverschillen in pleistersysteem door continue ventilatie / gevels zullen sneller drogen, waardoor minder snel kans op vuilaanhechting.

Specificaties
Fabrikant Strikolith
Product Ventilatierooster gevelstuc kunststof klem
Artikelgroep Strikocem Minerale Mortelsystemen|Strikotherm Geveltoebehoren
Productsoort Ventilatieroosters|Ventilatie
Toelichting Eenvoudig toe te passen ventilatierooster tbv spouwventilatie. Dit ventilatierooster laat zich eenvoudig in een vooraf geboord gat drukken en kan na het aanbrengen van de afwerklaag direct in kit worden aangedrukt.
Toepassing Bij het aanbrengen van een Strikocem pleistersysteem adviseren wij spouwventilatie te handhaven. Het overnemen van spouwventilatie brengt een aantal voordelen: kans op condensatie in de spouw zal worden geminimaliseerd / minder grote temperatuursverschillen in pleistersysteem door continue ventilatie / gevels zullen sneller drogen, waardoor minder snel kans op vuilaanhechting.
Toepassing Buiten
Levering Fabrikant niet op voorraad
Kleur verkeerswit
Link Fabrikant http://www.strikolith.nl/
    Laden
    Laden